# מכונת קפה אספרסו
מכונת אספרסו למשרד
חוויית אספרסו ייחודית מחכה לכם כאן עם מכונת קפה מקצועית לבית ולכל צורך מכונת קפה אספרסו היא מה שאתם באמת צריכים לחוויית קפה בלתי נשכחתמכונות אספרסו מומלצות:
הגיע הזמן לפנק את עצמכם במכונת אספרסו חדשה, כאן תוכלו לבחור מכונת אספרסו מקצועית שתתאים בדיוק לצורך שלכם. האם תעדיפו מכונת אספרסו עם מקציף חלב או בנפרד? מכונת קפה אוטומטית או ידנית? מכונת קפה עם חלב או ללא? אספרסו מכונה בעיצוב מודרני או רטרו? מה גודל מיכל המים ומיכל החלב שאתם מעדיפים אם מדובר במכונת קפה מקציף חלב? האם חשוב לכם אופציות שונות להקצפה במקציף חלב אספרסו, או שתעדיפו מכונת אספרסו ומקציף פשוט?איך לבחור מכונת קפה מקצועית?
- ראשית בחרו את סוג הקפה המועדף עליכם:
- שנית בחרו את סוג המכונה המועדף עליכם, בהתאם לצורה בה אתם אוהבים את משקה הקפה שלכם:
- מכונת קפה אספרסו ללא מקציף מכשיר אספרסו משולב (מכונת קפה עם מקציף חלב אוטומטי). במכונת אספרסו עם מקציף תוכלו להכין מתכוני קפה מגוונים באופן אוטומטי. לפרטים ורכישה >>
- מכונת קפה ומקציף חלב חיצוני
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם? כך תכינו את הקפה שאתם אוהבים במכונת קפה אספרסו:
- אספרסו- זהו בסיס לרוב המשקאות בקפה. מוכן באמצעות העברה של מים חמים בלחץ ובכוח רב דרך קפה הטחון היטב. אספרסו מוגש כשהוא חם ובכוס קטנה. הכנתו במכונת קפה אספרסו היא אמינה ופופולרית בקרב חובבי קפה.
- ריסטרטו- אספרסו קצר 30 מ"ל
- לונגו- אספרסו ארוך 45 מ"ל
- דופיו- אספרס כפול. מנה כפולה מאספרסו קצר.
- קפוצ'ינו- קפה הפוך. במכונת קפה עם מקציף. אספרסו המוגש עם כיסוי קטיפתי של קצף וחלב. מכינים תחילה את הקצף והחלב ועליהם שופכים את האספרסו. החלב שוקע למטה, הקצף צף למעלה, ומתקבל מראה של צבע בשלוש שכבות
- קפה לאטה- במכונת אספרסו עם חלב. אספרסו מוגש עם חלב חם וללא קצף. קפה לאטה נחשב יחסית חלש ואופן ההכנה דומה לקפוצ'ינו.
- מקיאטו- מנה של אספרסו המוכתמת בלב מוקצף. האספרסו נמזג לכוס, ומעליו מטפטפים קצף מחלב חם. חזק מן הקפוצ'ינו בטעם ובמראה.
- מוקה- מבוסס על קפה לאטה. בנוסף לאספרסו וחלב חם מוסיפים למוקה גם שוקולד חלב או שוקולד מריר
- אמריקנו- קפה ללא תוספת חלב. זוהי מנה של אספרסו שהוסיפו לה 120 מ"ל נוספים של מים חמים.
- גרניטה- אייס קפה. זוהי מנה קרה ולא חמה. גרניטה הוא קפה קפוא המוגש כמו ברד. בגרסאות נוספות ניתן להוסיף לגרניטה שברי עוגיות, קצפת, פקאן מסוכר, ועוד.
- אפוגטו- קינוח איטלקי מקפה. על כדור של גלידת וניל שופכים את האספרסו החם. להעשרת טעם הקינוח ניתן להוסיף ליקר בטעמים שונים. את האפוגטו אוכלים במהירות לפני המסת הגלידה ולפני התקררות הקפה, כדי ליהנות מהמשחק בין טמפרטורות החום והקור.